دسته‌هامقالات

طرز تهیه میرزاقاسمی

میرزاقاسمی

 میرزا قاسمی

 میرزا قاسمی یکی دیگر از غذاهای محلی استان گیلان می باشد. اگر بگوییم سرشناس ترین و معروف ترین غذای محلی کل کشور است بیراه نگفته ایم! میرزا قاسمی به طور متداول با برنج کته سرو می شود که این امر خوشمزگی آن را چند برابر خواهد کرد. با رشت برنج، همراه باشید با طرز تهیه میرزا قاسمی.

میرزاقاسمی

 مرحله اول ) ابتدا بادمجان را بر روی حرارت کبابی کنید. بعد از اینکه  بادمجان کبابی شد به آرامی پوست ان را جدا کنید و در داخل ظرفی بریزید. سپس با گوشت کوب بادمجانها را له کنید و در ادامه بادمجان له شده را به  تابه ای مناسب انتقال دهید. سپس کمی روغن به آن اضافه کرده و تفت دهید.

 

مرحله دوم ) در این مرحله گوجه ها را رنده کنید و به همراه نمک و فلفل سیاه به بادمجان تفت خورده اضافه کنید.

 

 مرحله سوم)  سیر خرد شده را به صورت جداگانه در تابه ای دیگر سرخ کنید و به بادمجان و گوجه اضافه کنید.

 

 مرحله چهارم) در مرحله آخر هم تخم مرغ ها را به همراه مقداری زردچوبه به میرزا قاسمی اضافه کنید و درب تابه را گذاشته و شعله را در حالت ملایم تنظیم کنید تا کاملاً پخته شود. پس از گذشت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه میرزاقاسمی گیلانی شما آماده است. با برنج کته میل کنید.

میرزاقاسمی

شیمی بلامیسر نوش جان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *