دسته‌هامقالات

طرز تهیه سیر قلیه

سیر قلیه

خورشت سیر قلیه یکی از غذاهای اصیل و بسیار قدیمی استان گیلان می باشد. مواد اصلی سیر قلیه لپه، برگ‌سیر، مرغ و تخم مرغ است که می توان گفت غذای ساده و بسیار خوشمزه ای می باشد. اگر طعم و مزه سیر را دوست دارید بی شک از خوردن این غذای محلی استان گیلان لذت فراوانی خواهید برد.

پس با رشت برنج،مرکز انلاین خرید برنج و پخش عمده برنج همراه باشید با طرز تهیه سیر قلیه

مواد لازم

در مرحله اول برگ سیر را شسته و به صورت ریز خرد کنید و سپس در تابه ای مناسب با مقداری روغن  و تا زمانی که آب برگ سیر خشک گردیده و رنگ برگ سیرها مقداری تیره شد، تفت بدهید.

 

در مرحله بعدی تخم مرغ ها را به سیر اضافه کنید و سپس درب تابه را گذاشته و اجازه دهید کامل پخته شود. بعد از پخته شدن مقداری آن را هم بزنید تا تخم مرغ با سیر ترکیب شود.

 

 در مرحله بعدی مرغ را در قابلمه به همراه ۴ لیوان آب نمک، فلفل و زرد چوبه قرار داده و اجازه دهید کاملا پخته شود. پس از پخته شدن مرغ، سیر را به همراه لپه خیسانده شده به مواد اضافه کنید و درب قابلمه را گذاشته، با حرارت کم اجازه دهید به جوشیدن ادامه دهد.

 

سیرقلیه

 

بعد از گذشت حدود ۲۰ دقیقه آبلیمویا آبغوره را اضافه نمایید و پس از آن ۳۰ دقیقه زمان برای آماده شدن خورشت سیر قلیه گیلانی شما کافی است. با رشت برنج و ترشی میل کنید و لذت ببرید.

 

شیمی بلامیسر نوش جان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *