دسته‌هامقالات

طرز تهیه اشپل کوکو

اشپل کوکو

اشپل ماهی در واقع همان خاویار یا تخم هایی هستند که قبل از تخم ریزی ماهی ها در شکم آنها وجود دارد. اشپل کوکو یکی از غذاهای محلی استان گیلان محسوب می شودکه در عین سادگی دارای خواص بسیار زیادی می باشد و قطعاً با تهیه و خوردن ان می توانید از تمامی خواصش بهره مند شوید.

برای اموزش این کوکوی خوش مزه با ما همراه باشید.

اشپل کوکو

در مرحله اول پوسته اشپل را جدا کنید سپس ان را  بشویید و کاملاً تمیز نمایید. پس از تمیز کردن، اشپل را با قاشق هم بزنید تا مقداری له شود.

در مرحله بعدی برگ سیر را خرد کرده و به همراه تخم مرغ به اشپل اضافه کنید. مواد را کاملاً مخلوط نمایید و هم بزنید و سپس نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و مجدد هم بزنید.

در مرحله بعدی تابه ای آماده نمایید و به همراه مقداری روغن بر روی حرارت قرار دهید تا کاملاً داغ شود.

مواد آماده شده را در تابه بریزید به طوریکه سطح تابه کاملاً پر شود. سپس درب تابه را بگذارید و اجازه دهید یک طرف کوکوی اشپل شما سرخ شود. بعد از سرخ شدن یک طرف، کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

کوکوی شما آماده است می‌توانید با نان یا برنج، گوجه و خیار میل کنید و لذت ببرید.

اشپل کوکو

شیمی بلامیسر نوش جان

2 نظر

  1. خیلی خوشمزه بود فقط اشپل ماهی سخت پیدا میشه یکم 😅

    1. نوش جان
      اره ولی تو استانهای شمالی به راحتی پیدا میشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *