دسته‌هامقالات

برنج قرمز چیست؟ فواید آن

حتماً درباره  انواع برنج قهوه ای، سفید و  حتی سیاه شنیده اید، این برنج ها از نظر ارزش غذایی بسیار محبوب هستند. اما آیا تا به حال نام برنج قرمز را شنیده اید؟

مدت زمان زیادی می گذرد که برنج قرمز کشف شده است، اما آنچه بر محبوبیت ان می افزاید فواید فراوانی است که برای سلامتی ارائه می دهد. رشت برنج در این مقاله در مورد برنج قرمز ، فواید ان برای سلامتی و روشهای مصرف ان توضیح خواهد داد. با رشت برنج،مرکز تخصصی خرید برنج و پخش عمده برنج در کشور همراه باشید.

 

برنج قرمز چیست

 

مانند برنج قهوه ای و سفید ، برنج قرمز نیز دارای فواید بی نظیری برای سلامتی است. به دلیل وجود یک ماده به نام آنتوسیانین، برنج قرمز این رنگ چشم نواز را به دست آورده است و ارزش مغذی بسیار بیشتری در مقایسه با سایر انواع برنج ها دارد. چیزی که این نوع برنج را  متمایز می سازد ، انتخابی سالم پوسته قرمز است که مملو از فواید طبیعی طبیعت است.

 

تفاوت برنج قرمز ، قهوه ای ، سفید و سیاه چیست؟

برنج سفید لایه بیرونی(پوسته) ، لایه درونی(سبوس) را ندارد که  به آن برنج جلا داده شده نیز می گویند. از این رو ، ویتامین ها و مواد معدنی کمتری نسبت به سایر انواع برنج ها دارد. همچنین دارای شاخص قند خون بالاتری است و منبع خوبی از کربوهیدراتهای طبیعی است.

در برنج قهوه ای ، پوسته بیرونی برداشته می شود اما دارای لایه درونی( سبوس) وجود دارد ، بنابراین فیبر بیشتری در مقایسه با برنج سفید دارد.

اما برنج سیاه ، حاوی تمام لایه های برنج (پوسته و سبوس) است و بنابراین ، منبع بالایی از آنتی اکسیدان ها و فیبر در مقایسه با دو نوع دیگر برنج دارد.

فواید برنج قرمز برای سلامتی

جالب است که با افزایش آگاهی در مورد سلامتی بین مردم ، این برنج فقط به دلیل فواید فراوان سلامتی آن رواج پیدا کرده است. حدود 40،000 نوع برنج وجود دارد که دانش ما فقط به چند نوع متداول محدود می شود.

به دلیل تغییر الگوهای مصرف به دلیل آگاهی در میان انسانها تقاضای غذاهای سالم در سراسر جهان افزایش یافته است. علاوه بر این ، برنج قرمز غنی از خواص آنتی اکسیدان ها و منیزیم است که به پیشگیری و درمان چندین بیماری کمک می کند. با رشد رسانه های اجتماعی ، برنج قرمز به دلیل فواید باورنکردنی برای سلامتی در بین مردم رواج پیدا کرده است. در ادامه مطلب به خواص باورنکردنی برنج قرمز خواهیم پرداخت:

 

 به کنترل دیابت کمک می کند

 برنج قرمز به تنظیم سطح انسولین کمک می کند. شاخص گلیسمی پایین برنج قرمز به کنترل سطح قندخون کمک می کند و برای بیماران دیابتی مفید است. علاوه بر این ، چند ماده طبیعی دیگر نیز وجود دارد که به حفظ تعادل سطح قند کمک می کند. برنج قهوای ، کیوی ، برنج سیاه اینها مواردی هستند که باید به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

از آسم جلوگیری می کند

بهترین چیز در مورد این نوع برنج این است که به کنترل عملکرد ریوی کمک می کند. به دلیل محتوای غنی از منیزیم در این برنج ، مصرف منظم آن می تواند گردش اکسیژن در بدن را بهبود بخشد و همچنین از آسم جلوگیری کند.

مصرف اکسیژن را بهبود می بخشد

مصرف روزانه برنج قرمز مملو از آهن ، می تواند به جذب اکسیژن کمک کرده و آن را در هر بافت و سلول بدن پخش کند. علاوه بر این ، بهبود سطح اکسیژن در بدن می تواند خلق و خوی شما را بهتر و به شما احساس انرژی دهد.

گوارش را بهبود می بخشد

این برنج منبع عالی فیبر است ، بنابراین حرکت غذا در روده را آسان کرده و هضم غذا را افزایش می دهد.

به کاهش وزن کمک می کند

 فیبر و سبوس موجود در این برنج می تواند به شما احساس سیری طولانی مدت بدهد و کمتر احتمال دارد که بعد از خوردن برنج قرمز به خوردن تنقلات یا پرخوری بپردازید. در کل ، برای کاهش وزن مناسب است.

از آرتروز و پوکی استخوان جلوگیری می کند

 از آنجا که برنج قرمز منبع غنی از کلسیم و منیزیم است ، یک غذای عالی برای افزایش تراکم استخوان و جلوگیری از بیماری های مرتبط با استخوان است.

 

برنج قرمز چیست

 

بیماری های قلبی را دور می کند

وجود غلات کامل در این برنج می تواند به راحتی سطح کلسترول مضر را در بدن شما کاهش دهد. سبوس برنج قرمز می تواند به کاهش سطح کلسترول و جلوگیری از بیماری های قلبی کمک کند. علاوه بر این ، اگر می خواهید مواد طبیعی که سطح کلسترول را کاهش می دهند اضافه کنید ، می توانید انجیر را نیز به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنید.

انواع روشهای پخت برنج قرمز

این برنج را می توان به دو روش ابکش و دمی یا کته پخت و مصرف نمود. مصرف برنج قرمز بدلیل خواص ان می باشد اگر شما از روش ابکش برای طبخ این برنج استفاده کنید از تمامی خواص ان محروم خواهید شد پس بهتر است از روش کته را برای پخت این برنج استفاده نمایید.

جمع بندی

اگرچه برنج قرمز غذای فوق العاده ای برای افرادی است که از اضافه وزن رنج می برند و می تواند به راحتی در رژیم غذایی روزانه شما گنجانده شود ، اما سعی کنید در مصرف آن زیاده روی نکنید. به گفته متخصصین تغذیه ، اگرچه مصرف این نوع از برنج عوارض جانبی ندارد ، اما مصرف بیش از حد آن می تواند منجر به سوء هاضمه شود. بنابراین ، قبل از افزودن این غذای فوق العاده به رژیم غذایی خود ، از یک متخصص تغذیه مشورت بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *